MSF-Consultancy

Een gewaarschuwd mens telt voor twee toch ?

Beveiliging gaat niet alleen over inbraaksystemen, camera's, hekwerken en sloten.
Een goed plan voorkomt onnodig geld uitgeven aan inefficiënte en niet noodzakelijke beveiligingsmaatregelen en systemen.

MSF-Consultancy kan met een gedegen risicoanalyse de risico’s in uw organisatie grondig en objectief in kaart brengen. Op basis van die analyse brengt MSF-Consultancy helder advies uit over hoe u beveiliging en veiligheid in uw organisatie kunt verbeteren en kunt borgen.

Risico analyse

Diepgaande analyse van bedrijfsprocessen, beveiligingsmaatregelen en risicoprofiel ten behoeve van het opstellen van een gedetailleerd beveiligingsadvies.

Toedracht analyse

Naar aanleiding van een incident razendsnel en efficiënt (in principe al op dezelfde dag) analyseren wat er precies gebeurd is en op basis daarvan te adviseren hoe herhaling kan worden voorkomen. Expliciet gericht op het incident.

Technisch beveiligingsadvies

Advisering over de mogelijkheden en effectiviteit met betrekking tot technische beveiligingssystemen zoals inbraakdetectie systemen, camera systemen, toegangscontrole e.d. inclusief de gevolgen daarvan voor de organisatie en de te nemen organisatorische maatregelen.

Effectiviteit onderzoek

Een uitgebreid onderzoek naar de effectiviteit van door de organisatie genomen beveiligingsmaatregelen. Is de inrichting van uw lokatie gewijzigd ?, zijn uw activiteiten als bedrijf veranderd ?, Zijn er ontwikkelingen op welk gebied ook die maken dat uw organisatie wordt blootgesteld aan hele andere risico's dan in het verleden ?

Projectbegeleiding

U heeft besloten om "iets"te doen om uw beveiligingsrisico's terug te dringen ? Wij helpen u graag om dit proces te begeleiden van a tot z waarbij we starten met het vaststellen van uw wensen, op basis hiervan een programma van eisen opstellen, tekeningen opstellen, partijen uitnodigen voor het maken van offertes. Maar ook het begeleiden van de implementatie van systemen tot aan de oplevering en erna. 

DHM

Al onze consultants hebben de opleiding DHM Security Management gevolgd.

DHM biedt bij een correcte toepassing, alle bij de beveiliging betrokken actoren de mogelijkheid om vanuit eenzelfde benadering security problemen aan te pakken, op te lossen en de beveiliging te organiseren en in stand te houden.

DHM is geen revolutionaire nieuwe security management methode. Op basis van jarenlange ervaring in de security sector en met gebruikmaking van geaccepteerde management instrumenten is DHM ontwikkeld en sinds 1994 vervat in de post-HBO Registeropleiding DHM Security Management®.

De consultants zijn herkenbaar haan hun speldje dat zij dragen.

Over MSF

MSF is een klein bedrijf Wij streven er niet naar om de grootste te worden, maar hebben service hoog in het vaandel staan. Wij proberen ten alle tijden mee te denken met onze opdrachtgevers en waar nodig hebben wij vaste partners waar we mee samenwerken. Op deze manier kunnen wij samen tot een goede oplossing komen.

Search