MSF-Elektro is gecertificeerd instalateur voor de producten en oplossingen van UNII

Dé innovatie in inbraakdetectie en toegangscontrole

Met veel trots presenteren wij de UNii. Een compleet portfolio van centrale, keypad, buscomponenten én detectie.
We hebben veel aandacht besteed aan de eenvoud van installatie en onderhoud. De modulaire opbouw maakt het systeem geschikt voor ieder situatie.
Maak kennis met de innovatie die grote voordelen biedt voor de installateur en eindgebruiker.

Modulair alarmsysteem gebaseerd op één hardware

Standaard 8 ingangen en uitbreidbaar tot max. 512 ingangen

Maximaal 32 draadloze detectoren per buslijn

16 keypads, 32 secties, 16 lezers, 2.000 gebruikers

Automatische detectie van buscomponenten

Veilige DESFire EV2 lezer

Taal instelbaar per gebruiker

Geïntegreerde IP kiezer met optionele GPRS backup

Bediening d.m.v. mySmartControl app (iOS en Android)

Ontwikkeld, geproduceerd en ondersteund in Nederland

EN50131 Grade 3


UNII INOVATED SECURITY

Modulair

De UNii kenmerkt zich met name door de modulaire opbouw. Met één hardware is het mogelijk om het alarmsysteem aan te passen op de wensen van de klant. Zo zijn ingangen eenvoudig uit te breiden naar 128 of 512 ingangen en kunnen diverse modules aan de configuratie worden toegevoegd. De UNii heeft de unieke mogelijkheid om het aantal ingangen online naar 128 of 512 uit te breiden middels een licentie. Geen hardware meer vervangen bij een uitbreiding dus! Daarnaast komt het systeem beschikbaar in een redundante uitvoering voor 24/7 100% beschikbaarheid. Een tweede RS-485 bus zorgt dat de centrales in clusters kunnen worden ondergebracht, waardoor één systeem ontstaat tot maximaal 4.096 ingangen.

Mooiste keypad ooit!

Bij de ontwikkeling van het keypad is met name gekeken naar de vragen die vanuit de markt kwamen. Het bedieningspaneel is compact maar door de grote toetsen eenvoudig in gebruik. De navigatietoetsen zijn verlicht, uiterst intuïtief en perfect in donkere situaties. Het is zelfs mogelijk om per gebruiker een andere taal te programmeren. Dus bij een Engelstalige medewerker springt het keypad automatisch naar het Engels. In een rustsituatie is het bediendeel uit, maar wanneer iemand het keypad benadert, zal het automatisch ontwaken.

Bij de uitvoering met de DESFire EV2 reader kan men het systeem schakelen met een DESFire tag/kaart. Dit is momenteel de meest veilige leestechniek die verkrijgbaar is.

Over MSF

MSF is een klein bedrijf Wij streven er niet naar om de grootste te worden, maar hebben service hoog in het vaandel staan. Wij proberen ten alle tijden mee te denken met onze opdrachtgevers en waar nodig hebben wij vaste partners waar we mee samenwerken. Op deze manier kunnen wij samen tot een goede oplossing komen.

Meer over

Search