Nieuws

Voor het nieuwe logistieke centrum van Fox Global in Berkel en Rodenrijs is MSF Consultancy gecontracteerd om de elektronische beveiliging te verzorgen. MSF Consultancy zal met een compleet pakket aan elektronische beveiligingsoplossingen het nieuwe logistieke centrum beveiligen en Fox op dit gebied compleet ontzorgen.

 

WHO ARE WE?

FOX Global is gevestigd in Nederland en heeft zijn hoofdkantoor in Rotterdam. Vanuit onze thuisbasis opereren en besturen we momenteel 5 kantoren op strategische locaties met een breed scala aan logistieke diensten en oplossingen over de hele wereld.

Vandaag is FOX Global een bedrijf van mensen die zich inzetten voor extra zorg en aandacht voor onze klanten. FOX Global is in de loop der jaren geëvolueerd van een traditioneel expeditiebedrijf naar een internationaal georiënteerde logistieke dienstverlener. Met specialisten die dag in dag uit werken om ervoor te zorgen dat u als onze klant die extra persoonlijke aandacht krijgt.

FOX Global is voortdurend gefocust op nieuwe mondiale kansen die een bijdrage zullen leveren en een aanvulling vormen op de bestaande lijn van activiteiten. Ontwikkelen van nieuwe ondernemingen en diensten in samenwerking met onze wereldwijde partners.

 

Thuiswerken is sinds maart vorig jaar voor veel organisaties de norm geworden. Het lijkt er dan ook op dat dit het ‘nieuwe normaal’ is geworden. Er zal sprake zijn van een steeds grotere mix tussen op kantoor en thuis werken. Veel organisaties hebben al vergaande maatregelen genomen om dit in goede banen te leiden. Vaak onder aanvoering van een HR-afdeling worden er nu faciliteiten aangeboden aan de werknemer om thuis beter te kunnen werken, zoals een in de hoogte verstelbaar bureau en een goeie bureaustoel. Maar vraag is of de veiligheid van bedrijfsinformatie op de thuiswerkplek goed geborgd is? 

Veel installateurs zweren bij bekabelde alarmsystemen. Draadloze systemen zouden te makkelijk te verstoren zijn. De daarin gespecialiseerde fabrikant Ajax Systems bestrijdt deze opvatting. Het bedrijf heeft tal van maatregelen getroffen, die ongemerkte verstoring van de signalen zo goed als onmogelijk maken.

MSF Elektro is met het behalen van het "FIBARO SYSTEM INSTALLER CERTIFICATE" nu officieel gecertificeerd installateur voor de Domotica producten en oplossingen van Fibaro. neem een kijkje op onze website voor meer informatie of neem contact met ons op voor een afspraak.

Over MSF

MSF is een klein bedrijf Wij streven er niet naar om de grootste te worden, maar hebben service hoog in het vaandel staan. Wij proberen ten alle tijden mee te denken met onze opdrachtgevers en waar nodig hebben wij vaste partners waar we mee samenwerken. Op deze manier kunnen wij samen tot een goede oplossing komen.

Search