Nieuws

Dahua introduceert Off Grid camera systeem

Dahua Technology onthult geïntegreerde beveiligingsoplossing voor bewaking buiten op het net

2022-01-05121

Dahua Technology, een wereldwijd toonaangevende leverancier van video-centric smart IoT-oplossingen en -diensten, introduceert een geïntegreerde beveiligingsoplossing die is ontworpen voor off-grid outdoor surveillance. Deze oplossing, die 4G-netwerktransmissietechnologie en zonne-energie integreert in een intelligent bewakingssysteem, is gericht op het creëren van een lichtgewicht bewakingservaring voor buitenomgevingen met een tekort aan elektriciteit en netwerk.

"Op sommige afgelegen en buitenlocaties waar de stroom- en netwerkomstandigheden beperkt zijn, is de inzet van een beveiligingssysteem altijd een uitdaging - omslachtige bedrading, lange bouwperiodes, hoge onderhoudskosten, slechte systeemstabiliteit, enzovoort." Zei Bobby Cheung, Product Director bij Dahua Technology: "Deze lichtgewicht geïntegreerde oplossing lost al deze problemen op. Het vervangt het traditionele stroomsysteem en de kabel door hernieuwbare zonne-energie, en maakt datatransmissie op afstand mogelijk via de ingebouwde 4G-module van de camera. Er zijn dus geen extra stroomvoorziening en netwerkkabels nodig, wat kostenbesparend, groen en handig is."

De oplossing is uitgerust met een zonnepaneel, een controller, een lithiumbatterij en een 4G IP/PTZ-camera (klanten kunnen kiezen voor een IP-camera of PTZ-cameramodel voor verschillende bewakingsbehoeften). Dankzij het compacte ontwerp kan het hele systeem rechtstreeks op de paal/muur worden geïnstalleerd, wat de bouwkosten aanzienlijk vermindert. Aangedreven door een krachtige lithiumbatterij en een 4G-camera met laag stroomverbruik, biedt de oplossing uitstekende prestaties (inclusief AI-functies) en een lange stand-bytijd, zelfs zonder verlichting. Bovendien worden monokristallijn silicium zonnepaneel en MPPT zonnecontroller gebruikt om een hogere omzettingsefficiëntie te garanderen.

Het hele systeem is ontworpen voor gebruik buitenshuis en voldoet aan beschermingsgraad IP66. Lithiumbatterijen, controllers en andere belangrijke onderdelen zijn goed beschermd en bieden een stabiele werking en uitstekende bescherming tegen blikseminslag. De camera - met beschermingsgraad IP67 - is bestand tegen alle extreme weersomstandigheden en ruwe omgevingen (bijv. -40°C of sterke wind en zware regenval).

 

Complete system typology of Dahua Integrated Off-grid Security Solution (with Dahua NVR and DMSS connection)

Een ander voordeel van deze oplossing is de weergave van mobiele terminals en onderhoud op afstand. Wanneer er verbinding wordt gemaakt met een Dahua NVR en DMSS mobiele app, kunnen gebruikers vrij videobeelden bekijken, de batterijstatus controleren, real-time pushmeldingen en alarmen ontvangen voor inbraken of een laag batterijniveau, en systeembediening en -onderhoud op afstand realiseren.

Dankzij de eenvoudige installatie, flexibele inzetbaarheid en energiebesparing is de geïntegreerde off-grid beveiligingsoplossing zeer geschikt voor conventionele bewakingslocaties zoals boerderijen, binnenplaatsen, schilderachtige plekjes, kleine bouwplaatsen, enz. en kleinschalige industriële toepassingsscenario's zoals mijnbouw-/oliepijpleidingen en waterconserveringskanalen. Het is ook ideaal voor mobiele vuilnisstations, kleine openlucht evenementenlocaties en andere speciale toepassingsscenario's. 

Over MSF

MSF is een klein bedrijf Wij streven er niet naar om de grootste te worden, maar hebben service hoog in het vaandel staan. Wij proberen ten alle tijden mee te denken met onze opdrachtgevers en waar nodig hebben wij vaste partners waar we mee samenwerken. Op deze manier kunnen wij samen tot een goede oplossing komen.

Meer over

Search