Nieuws

Onderschat het belang van goede computers beveiliging niet.

Nu een steeds groter deel van ons leven zich afspeelt of raakvlakken heeft met het internet wordt het nog belangrijker om uw beveiliging goed op orde te hebben. Neem alleen al het doen van bankzaken met de computer. Sinds een aantal jaren zijn banken gestopt met het schadeloos stellen van klanten die hun beveiliging niet op orde hebben en slachtoffer worden van phishing.

En wie laat er nog regelmatig foto's ontwikkelen ? Vaak worden foto's en video's in verband met ruimte gebrek op geheugen kaartjes en mobiele telefoons op een computer gezet en dat gaat vaak best lang goed maar als het misgaat is het leed vaak niet te overzien.

Zorg voor goede beveiligingssoftware en maak regelmatig back-ups.

MSF Computers is leverancier van "G Data beveiligingssoftware" G Data is al jaren de nummer 1 op het gebied van beveiligingssoftware.  

Over MSF

MSF is een klein bedrijf Wij streven er niet naar om de grootste te worden, maar hebben service hoog in het vaandel staan. Wij proberen ten alle tijden mee te denken met onze opdrachtgevers en waar nodig hebben wij vaste partners waar we mee samenwerken. Op deze manier kunnen wij samen tot een goede oplossing komen.

Meer over

Search