Nieuws

Dahua-camera jaagt indringers op de vlucht

De Dahua TiOC (Three-in-One Camera) combineert 24/7 full-colour monitoring, actieve afschrikking en kunstmatige intelligentie in één slimme, innovatieve oplossing. De camera beschikt hiervoor over een ingebouwde luidspreker en schrikverlichting, die in actie komen als een indringer wordt gesignaleerd.

Terwijl de TiOC – model IPC-HDW3549H-AS-PV – indringers duidelijk maakt dat deze niet onopgemerkt zijn gebleven, stuurt de camera een alarmmelding met kleurenbeeld naar de gebruiker. Met een geavanceerd deep learning-algoritme ondersteunt de camera uit de Dahua WizSense 3-serie intelligente functies, zoals perimeterbeveiliging en slimme bewegingsdetectie. Bij dit laatste wordt bijvoorbeeld alleen op personen en voertuigen gereageerd. Bovendien zorgt het met full-colour-technologie voor een beter beeldeffect bij weinig omgevingslicht. Kleurenbeeld ontstaat al bij 0,003 lux.

Meerdere stemmen

Dankzij een intelligent algoritme kan de Dahua Smart Motion Detection-technologie doelen categoriseren die bewegingsdetectie activeren. Andere bewegingen in het beeld worden automatisch genegeerd. Beelden van alarmsituaties worden conform H.265+ en Smart H.264+ naar de gebruiker of meldkamer gestuurd.
Gelijktijdig kan de camera een sirene of een gesproken boodschap laten horen. Dat laatste kan zelfs met meerdere ingesproken stemmen.
De 5 megapixel-camera is geschikt voor buitengebruik, dankzij de behuizing die conform IP67 is. Handig is ook dat de camera verminderd gevoelig is voor spanningsfluctuaties bij een instabiele voeding. Afwijkingen tot 30 procent van de normale spanning hebben geen invloed.

Over MSF

MSF is een klein bedrijf Wij streven er niet naar om de grootste te worden, maar hebben service hoog in het vaandel staan. Wij proberen ten alle tijden mee te denken met onze opdrachtgevers en waar nodig hebben wij vaste partners waar we mee samenwerken. Op deze manier kunnen wij samen tot een goede oplossing komen.

Meer over

Search