MSF-Elektro is gecertificeerd instalateur voor de producten en oplossingen van Easee

Laatoplossingen voor elektrische auto’s

Thuis laden, VvE en wooncomplexen, zakenlijk laden
De laadrobot van Easee voor elektrische auto’s is ontworpen om het laden zo simpel, slim en efficiënt mogelijk te maken. Eén laadpunt dat geschikt is voor alle elektrische auto’s en elke situatie: thuis of op het werk.
Duik je de techniek achter het laden in, of wil je gewoon en stijlvol en makkelijk te gebruiken laadpunt aan de muur hebben dat altijd doet wat het moet doen? Alles is mogelijk, onze lader is compleet in te richten naar jouw eigen smaak en wensen.Ontdek de laatoplossingen van Easee

Easee home

Slimme thuislader die zich aanpast aan alle elektrisch voertuigen en aan elk elektriciteitsnet. Maximaal 3 laders op één elektrisch netwerk [in verband met load balancing]
Afgezekerd op maximaal 3x40A.

Easee charge

Voor grote installaties, zoals VVE’s, bedrijventerreinen, [publieke] parkings, etc. Tot 101 laders op één elektrisch netwerk.
Maximaal afgezekerd op 3x80A.


Universeel

De lader van Easee is geschikt voor alle elektrische auto’s op de markt, of het nou gaat om thuis laden, zakelijk laden of een complete parkeergarage voorzien van laadpunten. Wij kijken samen met jou naar de beste oplossing.

Kleuren

De laders hebben front covers in vijf verschillende kleuren. Mocht je het uiterlijk van de Laadrobot willen veranderen dan kan je heel gemakkelijk zelf een nieuwe front cover op het laadpunt klikken.

Accessoires

Haal het meeste uit jouw Easee lader met de accessoires die wij aanbieden. Al de accessoires van Easee worden ontwikkeld en geproduceerd in Europa.

Geïnstalleerde opladers

De producten van Easee worden momenteel verkocht in 23 landen – en dat is nog maar het begin. Samen met jou geven we vorm aan het elektriciteitsnet van de toekomst

Over MSF

MSF is een klein bedrijf Wij streven er niet naar om de grootste te worden, maar hebben service hoog in het vaandel staan. Wij proberen ten alle tijden mee te denken met onze opdrachtgevers en waar nodig hebben wij vaste partners waar we mee samenwerken. Op deze manier kunnen wij samen tot een goede oplossing komen.

Meer over

Search