Nieuws

Fibaro smart home oplossingen nu bij MSF Elektro

MSF Elektro is met het behalen van het "FIBARO SYSTEM INSTALLER CERTIFICATE" nu officieel gecertificeerd installateur voor de Domotica producten en oplossingen van Fibaro. neem een kijkje op onze website voor meer informatie of neem contact met ons op voor een afspraak.

FIBARO is een internationaal merk dat oplossingen ontwikkeld voor draadloze gebouw- en huisautomatisering. Het FIBARO systeem wordt al in zes continenten gebruikt en is uitgegroeid tot één van de meest geavanceerde draadloze smart home systemen ter wereld.

Een smart home is een plaats waar verschillende apparaten zelfstandig met elkaar communiceren. Een systeem waarin apparaten van verschillende fabrikanten naadloos met elkaar samenwerken. Dit stelt u in staat om verschillende oplossingen vanuit één systeem te beheren. Bijvoorbeeld: verlichting, verlichting, rolgordijnen, HVAC, alarm-, bewaking- of bewateringssystemen. Bovendien kunt u het huis overal ter wereld beheren.

Een breed product portfolio en de uitgebreide mogelijkheden van het FIBARO systeem bieden oplossingen om het comfort en de veiligheid te verhogen en energie te besparen. Ze veranderen uw huis in een vriendelijke omgeving die voldoet aan de behoeften van uw gezin.

 

Over MSF

MSF is een klein bedrijf Wij streven er niet naar om de grootste te worden, maar hebben service hoog in het vaandel staan. Wij proberen ten alle tijden mee te denken met onze opdrachtgevers en waar nodig hebben wij vaste partners waar we mee samenwerken. Op deze manier kunnen wij samen tot een goede oplossing komen.

Search